μενού

Γιατί να κάνω μεταπτυχιακό στην Βιώσιμη Ανάπτυξη; 9 λόγοι για να έρθετε...

 

1. Βιώσιμη Ανάπτυξη:  Αποτελεί το πρώτο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα που έδωσε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Βιώσιμη Ανάπτυξη.

2. Εξειδίκευση:Οι φοιτητές μας μπορούν να αποκτήσουν εξιδείκευση: α) Στην Τοπική Ανάπτυξη β) Στην Διαχείριση Περιβάλλοντος ή γ) Στην Αγωγή του Καταναλωτή

3. Ολιγομελή Τμήματα:Όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια πραγματοποιούνται σε αίθουσες λίγων ατόμων μεγιστοποιώντας έτσι ακαδημαϊκή γνώση και τη δεξιοτεχνία των φοιτητών.

4. Διεθνείς Συνεργασίες:Συνεργασίες με Πανεπιστήμια του εξωτερικού για την παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας στους φοιτητές δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής εργασίας στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus. 

5. Εξειδικευμένο Ακαδημαίκό Προσωπικό:Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από Καθηγητές του Πανεπιστημίου αλλά και προσκεκλημένους Καθηγητές Πανεπιστημίων του Εσωτερικού και του Εξωτερικού.

6. Επαγγελματικές διέξοδοι:Οι απόφοιτοί μας αποτελούν επιστημονικά στελέχη ικανά να συμμετάσχουν στην εκπόνηση προγραμμάτων τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και προγραμμάτων προστασίας του καταναλωτή, καλύπτοντας μέχρι σήμερα ανάγκες σε στελεχιακό δυναμικό Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων.

7. Εγγραφή στο Οικονομικό Επιμελητήριο:Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Βιώσιμη Ανάπτυξη έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας δίνοντάς τους την δυνατότητα να ασκούν αμέσως το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτέχνη.

8. Χρονική διάρκεια:Το Μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε φοιτητή. Μπορεί να επιλέξει είτε το Εντατικό Πρόγραμμα είτε το πρόγραμμα Μερικής φοίτησης διάρκειας δύο (2) ετών.

9. Υποτροφίες:Το ΠΜΣ προάγοντας τη Άμιλλα και την Αριστεία έχει θεσμοθετήσει υποτροφίες για τους αριστούχους φοιτητές κάθε έτους (εις μνήμην του Καθηγητή κ. Τσίτουρα). 

Erasmus        diavgeia all logo        eydoxos            passo       

Κύλιση στην Αρχή
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com