μενού4Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Γκάζι

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας συμμετείχε στην έκθεση των Μεταπτυχιακών Σπουδών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλίας της Eduguide στο Γκάζι, στο κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης.

Στο κτίριο INNOVATHENS παρουσιάστηκαν όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Την όλη διοργάνωση ανέλαβε η κα Κωνσταντία Μπάρδα.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας Αναπλ.Καθηγήτρια Ρόϊδω Μητούλα παρουσίασε τα 2 ΠΜΣ του Τμήματός της: "Βιώσιμη Ανάπτυξη" και "Εκπαίδευση και Πολιτισμός".

Περισσότερα...

plastira1Εκπαιδευτική εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα, Τρίκαλα, Μετέωρα στις 11-12/11/2016

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή από τις 11 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2016 στη Λίμνη Πλαστήρα, τα Τρίκαλα και τα Μετέωρα. Υπεύθυνες της εκδρομής ήταν η Πρόεδρος του Τμήματος Αναπλ.Καθηγήτρια Ρόϊδω Μητούλα και η Επίκ.Καθηγήτρια Ελένη Σαρδιανού. Οι φοιτητές επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο της ΔΕΗ στη λίμνη Πλαστήρα, στο φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα, στην πόλη των Τρικάλων, στην πόλη της Καλαμπάκας, στα Μετέωρα και συγκεκριμένα στις μονές του Μεγάλου Μετεώρου και Βαρλαάμ.

Περισσότερα...

niarchos pps2Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού 'Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 18/10/2016 

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Οικονομική και Οικολογική Διαχείριση Κτιρίων, Οικισμών και Πόλεων" πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με συμμετοχή της υπεύθυνης του μαθήματος και της υπεύθυνης του εργαστηρίου κυρίες Ρόϊδω Μητούλα και Παναγιώτα Καραμέτου αντίστοιχα, καθώς και των φοιτητών του 2ου έτους Σπουδών του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών. Η επίσκεψη αποσκοπούσε τόσο στην ενημέρωση, όσο και στη συλλογή στοιχείων στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας που έχουν αναλάβει να εκπονήσουν οι φοιτητές στα πλαίσια των υποχρεώσεών τους στο υπόψη μάθημα.

Περισσότερα...

viber imageΕκπαιδευτική Εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού 'Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 29/11/2016 

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Εισαγωγή στη Βιώσιμη Ανάπτυξη" του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών"Βιώσιμη Ανάπτυξη" διοργανώθηκε από τη διδάσκουσα του μαθήματος Ρόϊδω Μητούλα εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με συμμετοχή σπουδαστών από το ΠΜΣ "Βιώσιμη Ανάπτυξη" του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών.

Περισσότερα...

Εκδρομή στην εταιρία Κωτσόβολος, 21/4/2016

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας διοργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στην εταιρία Κωτσόβολος με συμμετοχή σπουδαστών από τη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών.

Περισσότερα...

DSC06192

Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, 14/1/2016

Στο πλαίσιο των μαθημάτων Ειδικά θέματα Εφοδιαστικής (Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας) και των Μεταφορών και Υποδομών (Τμήμα Γεωγραφίας)  του κ.Μαλινδρέτου την Πέμπτη 14/01/2016..

Περισσότερα...

Erasmus        diavgeia all logo        eydoxos            passo       

Κύλιση στην Αρχή
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com