Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή από τις 3 έως και τις 4 Δεκεμβρίου, 2018 στα Τρίκαλα και στα Μετέωρα. Υπεύθυνες της εκδρομής ήταν οι Καθηγήτριες Ελένη Θεοδωροπούλου και Ρόϊδω Μητούλα.

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Οικονομική και Οικολογική Διαχείριση Κτιρίων, Οικισμών και Πόλεων" πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με συμμετοχή της υπεύθυνης του μαθήματος και της υπεύθυνης του εργαστηρίου κυρίες Ρόϊδω Μητούλα και Παναγιώτα Καραμέτου αντίστοιχα, καθώς και των φοιτητών του 2ου έτους Σπουδών του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας διοργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στην εταιρία Κωτσόβολος με συμμετοχή σπουδαστών από τη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων Ειδικά θέματα Εφοδιαστικής (Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας) και των Μεταφορών και Υποδομών (Τμήμα Γεωγραφίας)  του κ.Μαλινδρέτου την Πέμπτη 14/01/2016 πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή σπουδαστών/στριών  και από τα 2 Τμήματα της Σχολής μας εκπαιδευτική εκδρομή στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά.

© 2021 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ -Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. All Rights Reserved.
Photos by Freepik